אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכונים למנות עיקריות, אז נסו את מרק הודו של וויליאמסבורג אין. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -37 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 420 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-18 סועדים. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. החורף יהיה מיוחד עוד יותר עם מתכון זה. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . מתכון זה מטעם הבית דורש חמאה, בצל, תבלין לעוף ומים. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 56% . נסו את מרק הודו שאריות , מרק עדשים עם הודו מעושן , ואת מרק אחותי: מרק דלעת בקארי קרמי וכרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מבשלים את פגר ההודו עם מים עד להכנת ציר של 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
2
הסר את העצמות; שמור את הבשר למרק. סנן את ציר המזון; שמור בצד. בסיר גדול, ערבב את הבצל, הסלרי, הגזר, האורז וליטר אחד של ציר מזון. בשל במשך 20 דקות; שמור בצד.
בסיר מרק גדול, ממיסים חמאה. מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינס
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קורנביף מעדנייה, חתוך לקוביות
4
מוסיפים שמנת מתוקה ואת 2 ליטר ציר הציר הנותרים. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד להסמכה. מוסיפים את תערובת ההודו והירקות ששמרנו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק