מרק הודו עם לימון ושעורה
מרק הודו עם לימון ושעורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. אם יש לכם מלח, שעורה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורקיה-מרק שעורה, טורקיה-מרק שעורה, ו מרק שעורה הודו.
הוראות
מטגנים את הבצל, שום, תבלינים:
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד או בתנור הולנדי.
מוסיפים את הבצל המגורד ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 3 דקות. מערבבים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה, ואז מערבבים בכורכום, כמון, זנגביל טחון וקמצוץ נדיב של מלח.
הוסף מניה, גרידה, הבא לרתיחה ואז הוסף שעורה:
יוצקים את המניה טורקיה ולהוסיף את הרצועות של גרידת לימון. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את השעורה. מבשלים בעדינות עד השעורה מבושל, על 20-30 דקות.
מוסיפים תרנגול הודו מבושל, מיץ לימון, פטרוזיליה, כוסברה, מלח, פלפל: כאשר השעורה מבושלת דרך, מוסיפים את טורקיה מבושל קצוץ, מיץ לימון, פטרוזיליה וכוסברה, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים בעדינות רק עד טורקיה הוא התחמם, על 3-5 דקות.
הסר את רצועות קליפת לימון לפני ההגשה.