מרק חזיר ואורז בר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר עם אורז בר, מנדרינית חזיר ואורז בר, ו סלט חזיר ואורז בר.
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חזיר חום מכל הצדדים.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן במחבת, גירוד מחבת לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים אורז, בצל, שום וצ ' ילי; מטגנים 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים חזיר, 1 כוס מים, אורגנו, מרק ושעועית; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים בכוסברה, מיץ, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות. מעל כל מנה עם גבינה, אבוקדו וצ ' יפס.
מרכיבים
1
אבוקדו קלוף פרוס24
צ'יפס טורטייה אפוי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
נקניקיית חזיר לא מכוסה791 לב מפאלדי טרי אם אפשר
תערובת אורז חום ופראי425פלפל האבנרו
שעועית שחורה, שטופה ומרוקנת591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסברה טרייה קצוצה3
שיני שום, טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד454פלפל האבנרו
בשר חזיר tenderloin, גזוז לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ3קרום: פירורי קרקר גרהם
מיץ ליים טרי1גבינת פרמזן מגוררת
שמן זית כתית מעולה, מחולק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל קצוץ דק1אוראו ממולאים כפולים
אורגנו טרי קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהם
קווסו פרסקו מתפורר2
סראנו צ'יילס, זרע וטחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®907פלפל האבנרו
מרק עוף נטול שומן, דל נתרן