מרק חזיר ואורז בר
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר עם אורז בר, מנדרינית חזיר ואורז בר, ו סלט חזיר ואורז בר.
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חזיר חום מכל הצדדים.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן במחבת, גירוד מחבת לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים אורז, בצל, שום וצ ' ילי; מטגנים 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים חזיר, 1 כוס מים, אורגנו, מרק ושעועית; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד שהאורז רך. מערבבים בכוסברה, מיץ, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות. מעל כל מנה עם גבינה, אבוקדו וצ ' יפס.
מרכיבים
1אבוקדו קלוף פרוס24צ'יפס טורטייה אפוי0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתערובת אורז חום ופראי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית שחורה, שטופה ומרוקנת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצה3שיני שום, טחון0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר tenderloin, גזוז לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ3(חוֹרֶף)מיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דק11 קילו קישואים,אורגנו טרי קצוץ3(חוֹרֶף)קווסו פרסקו מתפורר2סראנו צ'יילס, זרע וטחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרק עוף נטול שומן, דל נתרן