מרק חזיר וירקות
מרק חזיר וירקות לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 219 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . זה עובד היטב כמנה עיקרית. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, קרס חזיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק בשר חזיר וירקות , מרק חזיר וירקות ומרק ירקות לבבי .
הוראות
מניחים קרס חזיר, גזר, סלרי, בצל ומים בתנור הולנדי או בקומקום למרק; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 2-1/2 שעות או עד שהבשר מתחיל לרדת מהעצמות.
הוסף תפוחי אדמה וירקות; מביאים לרתיחה שמן. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך שעה.
הסר בשר מהעצמות וחתוך לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. מחזירים בשר לקומקום. מערבבים מרק שעועית ובייקון ופלפל; חום דרך.