מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית הוא מתכון אסייתי שמגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם ביצה, פטריות שיטאקי, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק חמוץ ירקות, איך להכין מרק חמוץ ירקות, טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים, ומרק חמוץ וחם.
הוראות
1
מניחים את הסרנו הטחון ומרק העוף בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית. מערבבים פנימה את השום והג'ינג'ר, מבשלים במשך דקה. מערבבים פנימה את פטריות השיטאקי, הטופו ורצועות הבמבוק, מבשלים במשך 2 דקות לריכוך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מערבבים פנימה את נבטי השעועית, התמרי, חומץ האורז, רוטב הסויה והפלפל השחור; מבשלים במשך דקה כדי לרכך את נבטי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
תמרי
3
ממיסים את עמילן התירס במירין, ומערבבים לתוך המרק המבעבע; מבשלים 30 שניות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מרק חמוץ וחם בתפריט? נסו להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את יין הריזלינג Barefoot Cellars. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.