קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית

מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית
מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית הוא מתכון אסייתי שמגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם ביצה, פטריות שיטאקי, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק חמוץ ירקות, איך להכין מרק חמוץ ירקות, טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים, ומרק חמוץ וחם.

הוראות

1
מניחים את הסרנו הטחון ומרק העוף בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית. מערבבים פנימה את השום והג'ינג'ר, מבשלים במשך דקה. מערבבים פנימה את פטריות השיטאקי, הטופו ורצועות הבמבוק, מבשלים במשך 2 דקות לריכוך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מערבבים פנימה את נבטי השעועית, התמרי, חומץ האורז, רוטב הסויה והפלפל השחור; מבשלים במשך דקה כדי לרכך את נבטי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
תמריתמרי
3
ממיסים את עמילן התירס במירין, ומערבבים לתוך המרק המבעבע; מבשלים 30 שניות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
4
מסירים מהאש ויוצקים פנימה ביצה טרופה תוך כדי ערבוב איטי. מצקת מרק לקערות; מקשטים בבצל ירוק ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
מצקתמצקת

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

מרק חמוץ וחם בתפריט? נסו להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את יין הריזלינג Barefoot Cellars. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מרתפי יחפים יין ריזלינג
מרתפי יחפים יין ריזלינג
טעמי נקטרינה ואגסים עסיסיים משלימים את גימור ההדרים המתוק והדבש המתמשך