קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מרק חמור ים מעושן

מרק חמור ים מעושן
מתכון צ'אודוק מעושן ניתן להכין בעוד כ-45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 388 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פלפל, שרי, חלב, גרעיני תירס מתוק. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק חמור ים מעושן, חמור ים מעושן ומרק כמון, ו כרישה ומרק חמור ים מעושן.

הוראות

1
שים את הדג במחבת עם עלה המפרץ וחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהניח בצד במשך 10 דקות. הרם את הדג עם כפית מחוררת, פתית בערך, להשליך את כל העצמות, ומאמץ את החלב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ומבשלים את הבצל על אש נמוכה במשך 3-4 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את הקמח ומערבבים במשך דקה, ואז עצה בשום ופלפל אדום ומבשלים עוד 5 דקות. עכשיו מערבבים בשרי ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נעלם.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים את הפפריקה ותפוחי האדמה, יוצקים את החלב הלא חוקי ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, מוסיפים את התירס המתוק ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
הסר מהחום וקפל בעדינות את הדג. כדי לשרת, לפזר על כמה פטרוזיליה טרייה קצוצה וללוות עם לחם שום.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו