מרק חתונה איטלקי למסיבה
מרק חתונה איטלקי למסיבה הוא מנה עיקרית ים תיכונית. תמורת 2.53 דולר למנה , מתכון זה מכסה 29% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכסה 12 מנות. מנה אחת מכילה 449 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-15 דקות . גשו לחנות וקנו ביצה, בצל, תרד ועוד מספר מצרכים להכנה היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא קלע בול. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מושלם לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. עם ציון Spoonacular של 69% , מנה זו מוצקה. מתכונים דומים: עוגיות חתונה מקסיקניות אותנטיות , סקונס אגס וכוסברה לחתונה מלכותית , ומטבל מסיבה בייקון גבינה חם .
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, ערבבו את ציר העוף, התרד, הבצל, הגזר והסלרי.
מערבבים היטב ומניחים להתבשל על אש קטנה.
בקערה גדולה נפרדת, ערבבו היטב את בשר הבשר הטחון, פירורי הלחם והביצה. צרו מהתערובת כדורי בשר בקוטר 1.5 ס"מ והניחו אותם בזהירות במרק.
הכניסו נתחי חזה עוף למרק והנמיכו את האש. תנו למרק להתבשל על אש קטנה במשך שעה.
מוסיפים את הפסטה 30 דקות לפני ההגשה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.