מרק טורטליני קציצות וגבינה איטלקי
מרק טורטליני קציצות וגבינה איטלקי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 555 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו טורטליני גבינה, תיבול, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 78%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק טורטליני גבינה עם נקניק איטלקי הודו וקייל, מרק טורטליני קציצות, ו מרק קציצות-טורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה; מבשלים את הבצל והשום בחמאה המומסת עד שהם רכים, 5 עד 7 דקות.
יוצקים את ציר הבקר לסיר; מוסיפים את העגבניות, השעועית הירוקה, הגזר, הקייל, התיבול האיטלקי ועלה הדפנה. מביאים את התערובת לרתיחה. מערבבים פנימה את הקציצות והטורטליני; מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לקערות ומעל כל אחת כ -1 כפית גבינת פרמזן להגשה.