מרק ירקות וכופתה דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלאי עוף בקופסה, קמח, שמיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. נסו מרק ירקות כופתה, מרק ירקות וכופתאות, ו מרק כופתאות ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית, 4 סיבובים של המחבת. רבע וליבת השומר, ואז לקצוץ לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר. קוצצים את הירקות וממשיכים להוסיף לסיר כפי שאתה עובד כדי לשמור על קרש החיתוך שלך ברור-מוסיפים את הסלרי חתוך, גזר לבן, תפוחי אדמה, בצל, שום, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, מוסיפים עלי דפנה וקורנית. להזיע את הירקות 8 עד 10 דקות מכוסה, ערבוב בתדירות גבוהה למדי, ולאחר מכן להוסיף יין deglaze סיר מערבבים במלאי בתוספת 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני כדי להמיס, ואז לטאטא בקמח 1 דקה. תגרדי את הנביכים למרק. מבשלים את המרק כמה דקות כדי לשלב את הטעמים ואז לקרר ולכסות לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
3
מביאים את המרק לרתיחה מעל חום בינוני עד בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מערבבים יחד את הביסקוויט עם מים ופטרוזיליה על פי הוראות החבילה. כאשר המרק מגיע לרתיחה להוסיף את האפונה, שמיר ושומר שמורות. באמצעות 2 כפות טיפה ביסקוויט לערבב לתוך סיר בעיצוב כופתאות בצורת ביצה קטנה כמו שאתה הולך. כיסוי ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות. כבה את החום ומגיש את המרק הלבבי והעבה בקערות רדודות.