קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

מרק ירקות וקייל קלוי

מרק ירקות וקייל קלוי
ירקות קלויים ומרק כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שום, תפוחי אדמה זהב יוקון, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זה מושלם עבור סתיו. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק ירקות וקייל קלוי, שעועית לבנה, כרוב ומרק ירקות קלוי, ו מרק כרוב ירקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת מחבת רול ג ' לי עם שכבה דקה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסדרים גזר, עגבניות, בצל, סקווש, תפוחי אדמה ושום על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
טפטוף נשאר שמן זית על הירקות; מתבלים במלח ופלפל. הפוך את הירקות עם כף כדי לעזור מעיל שווה עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
5
צולים בתנור שחומם מראש עד להשחמה ומכרז, מסתובבים מדי פעם, 20 עד 30 דקות. הניחו ירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בעוד הירקות צלויים, מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני. קראמבל נקניק איטלקי מתוק ונקניק איטלקי חם למחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים 1/4 מרק ירקות כוס מעל הנקניק. לבשל, לשבור את הנקניק בנפרד עם כפית כפי שהוא מבשל, עד הנקניק מבושל דרך ולא יותר ורוד, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
8
להעביר נקניק לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
חותכים סקווש וגזר לחתיכות 1/2 אינץ'; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סכין קילוףסכין קילוף
10
מקלפים שיני שום; מניחים בבלנדר עם עגבניות קלויות ובצל ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
יוצקים את התערובת לתוך סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
יוצקים 1/2 מרק כוס על מחבת רול ג ' לי. לגרד כל חתיכות משחימים מפני השטח של המחבת עם כף עץ או מרית; יוצקים מרק משחימים חתיכות לתוך הסיר עם תערובת עגבניות מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
יוצקים מרק ירקות הנותרים לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים כרוב, טימין, עלה דפנה לתערובת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד כרוב הוא מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרובכרוב
15
מוסיפים למרק נקניק, גזר, תפוחי אדמה, סקווש, שעועית גרבנזו ושעועית; ממשיכים לבשל עד חם, כ -10 דקות. דק את המרק עם יותר מרק ירקות לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל שחור. תשליך עלי טימין ועלי דפנה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי