מרק כופתאות עוף
מרק כופתאות עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 227 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לך פלפל, טרגון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 62%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק כופתאות עוף, מרק עוף וכופתאות, ו מרק עוף וכופתאות.
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון שלבו 3 כוסות עוף מבושל, ביצים, 3/4 כוס מרק עוף, 1 כוס קמח, פטרוזיליה, 2 כפיות מלח, פלפל וטרגון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
בסיר גדול, להביא 4 כוסות מרק עוף לרתיחה. זרוק תערובת כופתה על ידי כפיות מעוגלות לתוך מרק רותח. מבשלים, לא מכוסים, 5 עד 8 דקות, עד שהם נוצרים היטב ומשחימים מעט.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמורת כופתאות בישול נוזלי.
בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מבשלים בצל, סלרי ושום בחמאה עד שהבצל שקוף. מערבבים פנימה 1/2 כוס קמח עד להטמעה מלאה.
יוצקים 2 ליטר מרק עוף, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה. הכניסו 1 1/2 כפיות מלח וגזר. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים כופתאות, נוזלים שמורים ו -3 כוסות עוף מבושל. מבשלים עוד 15 דקות לפני ההגשה.