מרק כרוב כבוש
מרק כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 487 קלוריות. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, מרק עוף, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק כרוב כבוש, מרק כרוב כבוש של קילבסה, ו מרק נקניקיות כרוב כבוש.
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, שלבו נקניק, תפוחי אדמה, בצל, גזר ומרק עוף; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיפים כרוב כבוש ורסק עגבניות; מערבבים היטב. חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים עוד 30 דקות. אם מרק דק יותר הוא הרצוי, להוסיף מים נוספים או מרק עוף.