מרק כרובית, נבטי בריסל פריכים וביצי סלמון מעושן
מרק כרובית, נבטי בריסל פריכים וביצי סלמון מעושן עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים של המתכונים שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני ופסקטרי זה מגיש 8 ומחירו 1.47 דולר למנה. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. זה מושלם לסתיו. גשו לסופר וקנו ביצי סלמון, פרחי כרובית, פלפל קצוץ ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. עם ציון ספונקולרי של 57%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק כרובית עם נבטי בריסל ותפוחים פריכים, כרוב ניצנים פריכים וגראטן כרובית, ומרק כרוב ניצנים וכרובית קלוי.
הוראות
בצלחת קטנה שאינה מגיבה, מערבבים יחד את ביצי הסלמון ושמן הזית המעושן. מניחים בצד כדי להחדיר לביצי טעם מעושן.
מניחים את פרחי הכרובית בסיר גדול עם הבצל, ענפי הטימין והחלב. מביאים לאט לאט לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים במלח כשר, מכסים ומבשלים 25 עד 30 דקות, עד שהכרובית רכה. זורקים את ענפי הטימין הלימון.
מעבירים את תערובת הכרובית לבלנדר ומטגנים למחית חלקה לחלוטין. טועמים ומתבלים במלח.
ממלאים סיר בינוני ב-2 עד 3 אינצ'ים של שמן זית.
מחממים ל-350 מעלות צלזיוס. מטגנים את עלי נבטי הבריסל כמה בכל פעם במשך 30 עד 40 שניות, עד להשחמה.
מסננים על נייר סופג ומתבלים בפלור דה סל.
להגשה, מצקת את המרק לקערות רדודות או כוסות זריקה קטנות או כוסות אספרסו ומקשטים בעלי נבטי בריסל המטוגנים.
מפזרים את העירית, ביצי סלמון מעושן וטימין לימון ומתבלים בפלור דה סל, פלפל שחור גרוס ועוד שמן זית מעושן.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir נפתח עם ניחוחות של לבנדר ובונסברי שמפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין המשגע הזה יש תחושה משיי בפה, ממוסגר על ידי רמזים עדינים של עץ אלון מיישון החבית.