מרק לחם עגבניות: פאפה אל פומודורו
מרק לחם עגבניות: פאפן אל פומודורו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 495 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, פלפל, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: מרק לחם ועגבניות (פאפן אל פומודורו), פאפן אל פומודורו (לחם ומרק עגבניות), ו מרק עגבניות ולחם (פאפן אל פומודורו).
הוראות
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל להבה בינונית גבוהה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון במשך כמה דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים עגבניות קצוצות ומיצים שלהם ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ולתת לבשל עד העגבניות מתחילים לרכך להישבר, על 5 דקות.
באמצעות כף עץ, מוסיפים את נתחי הלחם המעופשים ומים. המשך להתבשל עד שכל הלחם נספג נוזל רב ככל האפשר, מניב עקביות כמו מזון לתינוקות.
מוסיפים את השום ומערבבים בזיליקום. עונה, לפי הטעם, עם פלפל.
תן למרק להמשיך להתבשל במשך 10 דקות נוספות, ואז להגיש מיד בקערות מרק מחוממות.
מקשטים, לפי הטעם, עם Parmigiano-רג ' יאנו.