קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

מרק מינסטרונה

מרק מינסטרונה
מרק מינסטרונה עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-18 גרם חלבון, 9 גרם שומן ובסך הכל 339 קלוריות. והוא יספק כ 6 מנות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. 160 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פסטה מרפקים, עגבניות משומרות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 97%. הציון הזה יוצא מן הכלל. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה ומרק מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה, אורגנו מיובש ובזיליקום, 3/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; לבשל עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים לסיר את קוביות העגבניות המרוסקות ואת מרק העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה את השעועית והפסטה ומבשלים עד שהפסטה והירקות רכים, כ-10 דקות. מתבלים במלח. מצקת לקערות ומעליה את הפרמזן והבזיליקום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
צילום מאת אנדרו מקקול

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי למינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוזי מלך טריים. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.