אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, מרק Minestrone האביב יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, פלפל, לבבות ארטישוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק Minestrone אור האביב, מינסטרונה אביבית, ו ירקות האביב Minestrone.
הוראות
1
הכנת בצל ירוק, שום ירוק, תפוחי אדמה, לבבות ארטישוק: קוצצים את הבצל הירוק ושום ירוק להפריד את החלקים הירוקים הלבנים והאור מן הצמרות הירוקות. אם אתה משתמש שיני שום רגילות, לשים אותם עם החלקים הלבנים של הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
צרור תרד טרי (בערך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
לשפשף תפוחי אדמה לחתוך אותם לחתיכות 1 אינץ'. או לקצץ ארטישוקים טריים עד ליבם לקצוץ את הלבבות (לראות איך לקצץ ארטישוקים) או לקצוץ לבבות ארטישוק קפוא הפשיר.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק קפואים
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
חלקים לבנים Sauté של בצל ירוק ושום, להוסיף תפוחי אדמה: בסיר גדול להגדיר מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את החלקים הלבנים של הבצל הירוק, כמו גם את השום ואת sauté במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1
מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות עם הנוזל שלהם ואת ליטר של ירקות או ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2
מביאים לרתיחה, מוסיפים מלח לפי הטעם, ואז מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
3
מוסיפים לבבות ארטישוק (אם משתמשים טריים) ומבשלים עוד 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
4
מוסיפים את החומוס ואפונה ירוקה ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה ירוקה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1
מוסיפים את לבבות האספרגוס והארטישוק (אם משתמשים בלב ארטישוק קפוא). לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2
מוסיפים את הירוקים ואת החלקים הירוקים מן הבצל הירוק שום ירוק, אם באמצעות. מערבבים היטב לשלב ולבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
ירוק
3
פסטו, מלח, פלפל: לכבות את החום ומערבבים את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(צינור גדול)
4
מוסיפים פלפל שחור ומלח יותר לפי הטעם (תלוי כמה מלוח המניה שלך, ייתכן שיהיה עליך להוסיף 1 עד 2 כפיות מלח).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
Minestrone ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.