מרק מינסטרונה עם פסטה, שעועית וירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 587 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך גבעול סלרי, מרווה, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו מרק מינסטרונה עם פסטה קינואה, מרק מינסטרונה עם דלורית, כרוב ושעועית לבנה {איך אנחנו אוכלים בתקציב}, ו בשר חזיר, שעועית וירקות מרק עם פפריקה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בבישול איטי, לשלב מרק, עגבניות, שעועית, גזר, סלרי, בצל, טימין, מרווה, עלי דפנה, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
עגבנייה
גזר
סלרי
שעועית
מרק
בצל
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
3
שלושים דקות לפני שהמרק נעשה בישול, להוסיף ditalini, קישואים ותרד. לכסות ולבשל עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ditalini
קישואים
תרד
מרק
4
הסר עלי דפנה ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור. מרק מצקת לתוך קערות ומפזרים גבינת פרמזן מעל.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.