מרק נקניק איטלקי ופסטה
נקניק איטלקי ומרק פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 428 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פסטה, בזיליקום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק איטלקי ופסטה, פסטה עם נקניק איטלקי, ו פסטה איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט נקניקיות מן התרמילים לתוך מחבת 8-10 ליטר מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות, לשבור אותם לגזרים עם כפית, עד השחמה ומתפורר, 8-10 דקות. כפית החוצה ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן מחבת.
מוסיפים גזר, בצל ושום; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים מרק, עגבניות (כולל מיץ), שעועית ובזיליקום ומביאים לרתיחה.
להוסיף פסטה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רק רך לנשוך, על 10 דקות. דלגו וזרקו שומן. מערבבים בתרד ומבשלים רק עד שהוא נבול, על 30 שניות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מרק מהמחבת, או לשפוך לתוך tureen. להציע גבינת פרמזן להוסיף לפי הטעם.