נקניק איטלקי ומרק פסטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 428 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם פסטה, בזיליקום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק איטלקי ופסטה, פסטה עם נקניק איטלקי, ו פסטה איטלקית עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט נקניקיות מן התרמילים לתוך מחבת 8-10 ליטר מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות, לשבור אותם לגזרים עם כפית, עד השחמה ומתפורר, 8-10 דקות. כפית החוצה ולהשליך את כל אבל 1 כף שומן מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים גזר, בצל ושום; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע, 5 עד 7 דקות.
להוסיף פסטה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רק רך לנשוך, על 10 דקות. דלגו וזרקו שומן. מערבבים בתרד ומבשלים רק עד שהוא נבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6
מגישים מרק מהמחבת, או לשפוך לתוך tureen. להציע גבינת פרמזן להוסיף לפי הטעם.