מרק סלמון מעושן
מרק סלמון מעושן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 615 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, מים, שמיר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק סלמון מעושן, מרק סלמון מעושן, ו מרק סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בסיר כבד מעל חום בינוני עד פריך.
להעביר מגבות נייר לניקוז. באותו סיר מוסיפים בצל, סלרי, תפוחי אדמה, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד הבצל מתרכך (appx. 5-7 דקות). מערבבים במים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
מוסיפים חלב ומבשלים, חשופים, עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים סלמון, שרימפס, שמיר וחמאה ומבשלים עד שרימפס (וסלמון אם מבושל) מבושל דרך (appx. 3-4 דקות).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.