מרק סרטנים ואספרגוס
מרק סרטנים ואספרגוס הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי עם 4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 123 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחורף . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם שמן שומשום, בשר סרטנים, עמילן תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק סרטנים ותירס מתוק , מרק אספרגוס ואפונה: אוכל נוחות אמיתי , ובורגרים סרטנים ושרימפס עם צ'יפס גריסי שום .
הוראות
מערבבים ציר שרימפס וג'ינג'ר בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה מתגלגלת.
מערבבים פנימה אספרגוס ומנמיכים את האש לבינונית. מכסים ומבשלים עד שהאספרגוס מבושל חלקית, כ-3 דקות. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך.
מערבבים עמילן תירס ומים בקערה קטנה.
מקציפים את תערובת עמילן התירס למרק.
מערבבים שמן שומשום ורוטב סויה למרק.
מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהמרק מסמיך, כדקה.
מוסיפים לאט ביצה טרופה, תוך כדי ערבוב עדין של מרק ליצירת חוטים של ביצה מבושלת.
מערבבים פנימה בשר סרטנים ומבשלים עד שהסרטן מחומם היטב, כ-5 דקות.