מרק סרטנים ותירס
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם crabmeat גוש מפוסטר, מרק עוף מוסמך, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק תירס וסרטנים, מרק תירס וסרטנים, ו מרק סרטנים ותירס.
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר 4 ליטר על אש בינונית גבוהה במשך 5 דקות או עד הבייקון הוא פריך.
הסר את הבייקון עם מזלג או מלקחיים למטבח ולנקז על מגבות נייר. להתפורר ולהניח בצד.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של טפטוף.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים בטפטופי הבייקון החמים עד למכרז.
מערבבים את המרק, תיבול פירות ים, תפוחי אדמה ותירס.
חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיף את בשר סרטנים ושמנת. לבשל במשך 5 דקות. לחלק את המרק בין 6 קערות הגשה. למעלה כל אחד עם כ 1 כף בייקון.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.