מרק עגבניות ולחם טוסקני-פאפה אל פומודורו
מרק עגבניות ולחם טוסקני-פפאן אל פומודורו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שיני שום, עגבניות קיץ, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פפאן אל פומודורו (מרק לחם ועגבניות), לה פאפן אל פומודורו-מרק לחם עגבניות, ו מרק לחם ועגבניות (פפאן אל פומודורו).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מצפים סיר רחב גדול בשמן זית על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מתבלים במלח ופלפל אדום כתוש, לפי הטעם, ומבשלים עד שהבצל רך וארומטי מאוד, בערך 8 עד 10 דקות. זורקים פנימה את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה את העגבניות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים עד שהעגבניות ממש רכות ועסיסיות, בערך 12 עד 15 דקות. זורקים פנימה את כל עלי הבזיליקום.
עובדים בקבוצות, מחית בזהירות את העגבניות בבלנדר*. מחזירים את מחית העגבניות לסיר ומוסיפים את מיץ העגבניות והלחם. מבשלים את המרק על אש בינונית עד שהלחם איבד לחלוטין את צורתו והמרק ממש סמיך, בערך 20 דקות. טועמים את המרק ומתאימים את התיבול במידת הצורך.
מצקת את המרק לקערות ומגישים מעוטרים בגבינה מגורדת, שיפון בזיליקום וזילוף שמן גימור גדול ושמן.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מוסקטו ורוד תוסס יחף. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!