מרק עגבניות ופלפל קלוי
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומרק צמחוני? מרק עגבניות ופלפל קלוי קלוי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו שום, פתיתי פלפל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק עגבניות ופלפל קלוי, פלפל קלוי ומרק עגבניות, ו פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15x10x1 אינץ ' פאן עם רדיד. הגדר שליטה בתנור לצלות.
חותכים פלפלים לרבעים, הסרת ממברנות וזרעים.
מניחים את צד העור במחבת; לחץ למטה כדי לשטח.
פלפלים מטגנים עם צמרות 4 עד 6 אינץ ' מחום על 10 דקות או עד מושחר. לעטוף לסכל סביב פלפלים; בואו לעמוד 20 דקות.
הסר את העור מן הפלפלים; להשליך.
חותכים פלפלים לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
בינתיים, בסיר 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ושום בשמן 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד פריך במכרז.
מערבבים עגבניות, מרק, סוכר, פתיתי פלפל אדומים ומלח.
חום לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. מערבבים בפלפלים קלויים; חום עד חם.