מרק עגבניות קלוי עם הליבוט ופסטאן טרי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, עגבניות שרי, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 78%, שהוא מוצק. הליבוט עם רוטב עגבניות טרי, מרק עגבניות קלוי עם בזיליקום טרי עבור 2, ו מרק עגבניות קלוי עם בזיליקום טרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים נייר אפייה כבד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לירקות: בקערה בינונית שלבו את העגבניות, הבצל, הרוזמרין, המלח, הפלפל והשום (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השמן וזורקים עד שכל החומרים מצופים. מסדרים את הירקות בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. צולים עד שהירקות מזהיבים ורכים, 40 עד 45 דקות. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הירקות הקלויים (בתוספת כל מיצי בישול) ואת המרק לבלנדר או למעבד מזון. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את תערובת העגבניות, המלח והפלפל בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הליבוט והפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה והדג מבושל, 3 עד 4 דקות (אם משתמשים בפסטה מיובשת מבושלת, מערבבים פנימה לאחר שהדג מבושל לחלוטין). מערבבים פנימה את הבזיליקום הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריט
3
מצקת את המרק לקערות רדודות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה