מרק עדשים ותפוזונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עדשים מרק Kumquat. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים.
הוראות
סאוט פנצ ' טה בשמן בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, 4 עד 5 דקות. בטל את כל אבל 2 כפות. שמן.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, טימין; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתחילים חום, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עדשים, מרק 6 כוסות, והפלפל לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית חום ומבשלים עד עד עדשים הם כמעט מכרז, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, רבע תפוזונים וזרעים. דק קוצצים 3/4 כוס. פרוסה דקה שנותרו תפוז תפוז תפוז.
מערבבים פרוס קומקווט למרק ולהוסיף 1/4 כפית. מלח. מבשלים עד עד עדשים הם מכרז, על 5 דקות יותר. מערבבים ב 3 כף. פטרוזיליה וקצת יותר מרק אם אתה רוצה.
בקערה קטנה, לשלב קומקווט קצוץ ונותר 6 כפות. פטרוזיליה ו 1/4 כפית. מלח, כפית על קערות מרק.
* עדשים ירוקות צרפתיות (הנקראות גם du Puy lentils) ועדשים בלוגה שחורות מחזיקות את צורתן לאחר הבישול. מצא אותם בחנויות מכולת מצוידות היטב ו purcellmountainfarms.com.
** כדי זרע kumquats, רבע פרי lengthwise; ואז להסיר זרעים עם קצה סכין.