מרק עדשים ללא בשר הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 8 מנות. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -17 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 273 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -50 דקות . גשו לסופר וקנו מלח, גזר, סלרי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בנדיקט ביצים ללא בשר , מרק עדשים לימוני ומרק עדשים אדומות מתובל הודי .
הוראות
1
בסיר טפלון גדול מצופה בתרסיס בישול, מבשלים את הגזר, הסלרי והבצל על אש בינונית במשך 5 דקות.
מערבבים פנימה את המים, העדשים, תפוחי האדמה, עלי הדפנה, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 30-35 דקות או עד שהעדשים רכות. לזרוק עלי דפנה.