מרק עדשים עם לימון
מרק עדשים עם לימון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו יש 240 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פלפל, גזר, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק עדשים לימון ורוזמרין, מרק עדשים אדומות עם לימון, ו מרק עדשים עם קרם יוגורט לימון.
הוראות
מחממים 3 כפות שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל והשום, ומבשלים עד שהבצל מזהיב, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות, הכמון, המלח הכשר, הפלפל השחור ו -1 / 8 כפית אבקת צ ' ילי. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות עד שהתבלינים ריחניים.
מערבבים פנימה את מרק העוף, העדשים והגזר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ-30 דקות.
יוצקים מחצית מהמרק לבלנדר וממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, והתחל בזהירות את הבלנדר, בעזרת כמה פולסים מהירים כדי להזיז את המרק לפני שתשאיר אותו למחית. פירה בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים לסיר נקי. לחלופין, תוכלו להשתמש בבלנדר מקל ולמחית את המרק ממש בסיר הבישול. אין לרסק את כל המרק, להשאיר אותו מעט שמנמן.
מערבבים פנימה את מיץ הלימון והכוסברה, ואז מתבלים לפי הטעם במלח.
מזלפים שמן זית ומפזרים אבקת צ ' ילי להגשה.