מרק עוף וירקות דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 83 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כרישה, שוודי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה יוצא מן הכלל. נסו מרק עוף וירקות, מרק עוף וירקות, ו מרק עוף וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף כרישה ושום. לבשל, לערבב, במשך כמה דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים גזר חתוך לקוביות, סלרי, קישואים, שוודי ודלעת. מבשלים עוד 2 דקות.מערבבים את תערובת מרק יבש שטוף, מים, הן אבקת עוף וירקות, עלי דפנה ורגלי עוף. מביאים לרתיחה.חום נמוך ומבשלים כ 45 דקות
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האפונה והתירס ומחזירים לנקודת רתיחה. אפשר לבשל עוד 20 דקות. לזכור לערבב באופן קבוע במהלך זמן הבישול כדי למנוע את המרק לתפוס על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את הבשר ועלי המפרץ. להפריד את הבשר מהעצמות, לקצוץ בערך ולהחליף למרק. מתבלים לטעמכם במלח ופלפל. תהנו!