המתכון עוף ונקניק גמביה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1062 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, מלח, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו עוף-נקניק גמביה, נקניק ועוף גאמבו, ו הטוב ביותר אי פעם עוף ונקניק גמביה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל, במיה, פלפל, סלרי, 1/4 כוס פטרוזיליה, שום, עלי דפנה, מלח, טימין, קאיין, פלפל שחור ואולספייס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בתנור הולנדי גדול, לבשל עוף בקבוצות על חום בינוני עד השחמה, על 5 דקות בצד; להעביר קערה גדולה. מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עד השחמה קלה, על 6 דקות; להעביר קערה עם עוף.
יוצקים שומן מהתנור ההולנדי לתוך זכוכית למדוד ולהוסיף שמן צמחי מספיק כדי שווה 2/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
יוצקים לתנור הולנדי ומחממים על חום בינוני-נמוך, מגרדים את כל חתיכות השחמה. בהדרגה לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום כהה מאוד, עשיר, על 30 דקות; להיזהר לא לשרוף אותו.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Salneval Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.