מרק עוף ופסטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ומרק Pastina. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פסטה acini di pepe, מרק עוף קרטונים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף וביצה עם פסטינה, עוף צ'יארלו ומרק פסטינה, ו תרד ומרק פסטינה.
הוראות
מניחים עוף במחבת 12 אינץ'.
חום לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים 20 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
בינתיים, בסיר 5 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מסננים עוף, הזמנת מרק; מניחים עוף בצד. מסננים מרק; להוסיף ירקות. מערבבים קרטון הנותרים של מרק, עגבניות, מלח, פלפל ועלה דפנה לתוך סיר.
חום לרתיחה. מערבבים בפסטה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
לגרוס או לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס; להוסיף מרק. מערבבים בירקות רק עד שנבל.
מגישים עם קמצוץ פלפל טחון טרי נוסף והגבינה.