מרק עוף וקינואה
אם יש לך קינואה, תיבול cajun, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק קינואה עוף, מרק קינואה עוף, ו מרק עוף, כרוב וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזרים והתיבול Cajun ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים מעט, כ 4 דקות.
מערבבים בקינואה, ואז מוסיפים את מרק העוף, 3 כוסות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים חלקית ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים עד שהקינואה מתחילה להתרכך, כ -12 דקות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים, חשופים, עד רק מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף ומערבבים כדי להתחמם. מתבלים במלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות. למעלה עם שמנת חמוצה ו Cajun תיבול לפי הטעם.