מרק עוף ושרימפס מעושן
מרק עוף ושרימפס מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.65 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 1045 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, שבבי עץ, עלי פטרוזיליה טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק סלמון מעושן, פפריקאן מעושן וביסק רוטבגה, ו ביסק דלעת עם גאודה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 2 קילו שבבי עץ של בחירה, ספוג (מומלץ היקורי, פקאן או עץ תפוח)
עוף: לתקוע 6 כדי 10 חורים עם מברג דרך למעלה של 1 אלומיניום פאן, ולשים את מים ספוג שבבי בתחתית של שני אלומיניום מחבת למעלה עם חוט צלייה מתלה.
מניחים את המחבת עם צ ' יפס ספוג על הגריל שחומם מראש עד לשרוף מוצק מתרחשת, על 15 עד 20 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. בקערה גדולה מערבבים את כל התבלינים עם שמן הענבים. זורקים את העוף בתיבול המעורבב, מסדרים על המדף במעשנת ומכסים בתבנית האלומיניום עם החורים. מעשנים את העוף עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות פרנהייט כשהוא מוחדר לחלק העבה ביותר של העוף, בערך 35 עד 40 דקות.
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומניחים להתקרר. לאחר הקירור, להסיר את העור, לגרוס את השד מעושן ביד. מחק את העצמות.
ביסק: בסיר בינוני, על אש בינונית-גבוהה, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הסלרי והבצל, תוך ערבוב לאורך כל הדרך עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהקמח והחמאה הופכים לעיסה (פאן רו). מנמיכים את האש ומוסיפים את הציר, החלב והשמנת. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה, כ -20 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, השרימפס, השום והעוף הגרוס וממשיכים לבשל 10 דקות על אש נמוכה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות הגשה ומגישים.