עוף ומרק תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצלים ירוקים, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מרק עוף ותירס, מרק תירס עוף, ו מרק עוף ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
2
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס טפטוף מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים חמאה לסיר; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים בצל ופלפלים 1 כוס. מטגנים עד הבצלים רכים, כ -10 דקות.
מערבבים במרק, ואז סקווש, תפוחי אדמה, טימין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים שנחשפו עד סקווש ותפוחי אדמה הם במכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים תירס, שמנת ו-1 כוסות פלפלים. מבשלים עד תירס הוא מכרז, על 10 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)