מרק עוף עם תפוחי אדמה, בייקון ותירס
גשו לסופר וקנו קרם כבד, שמן זית, קומץ פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו בייקון-תפוחי אדמה מרק תירס, מרק תפוחי אדמה, תירס ובייקון, ו מרק תירס ובייקון תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים בצל חצוי, גבעולי סלרי חצויים, עלי דפנה, גרגירי פלפל ו-4 קורנית.
הוסף מספיק מים כדי לכסות (כ 3 ליטרים). מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד העוף נופל מהעצם, על 1 שעה.
בזהירות להסיר עוף מהמלאי ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר בשר, ואז להחזיר עצמות לסיר. המשך להרתיח מלאי במשך 1 יותר שעה. בינתיים, עוף לגרוס, במקום לרתיחה בינונית, להוסיף מצקת 1 של מניות, ומקרר עד מוכן לשימוש.
לאחר 1 שעה, זן מלאי ולתת לשבת 15 דקות. שומן דל שומן מלמעלה, ואז למדוד. אתה צריך בערך 6 עד 7 כוסות. אם יותר, בעדינות להרתיח כדי להפחית. אם פחות, להוסיף מים כדי להגיע לפחות 6 כוסות.
בסיר ריק, שמן חום ובייקון על אש בינונית. לבשל, ערבוב, עד בייקון הוא פריך ושומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
מעבירים בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מוסיפים בצל קצוץ, סלרי קצוץ, ו 1/2 כפית מלח לסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד ירקות מתרככים, 6 עד 8 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים עד בלונדיני זהוב חיוור, על 1 דקה.
לטאטא במלאי זרם יציב דק עד משולב באופן מלא.
מוסיפים תפוחי אדמה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה בקושי מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים תירס ותימין קצוץ. מבשלים עד תירס הוא רק רך, על 3 דקות. מערבבים עוף מגורר, בייקון, ושמנת כדי לחמם דרך. מתבלים לפי הטעם, מפזרים פטרוזיליה ומגישים.