קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מרק עוף, פטריות ואורז בר

מרק עוף, פטריות ואורז בר
מרק עוף, פטריות ואורז בר עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, בצל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, פטריות עוף מוקרמות ומרק אורז בר, ו אורז בר עם מרק פטריות.

הוראות

1
הביאו אורז, 4 כוסות מרק עוף, ו 1 מנות תיבול מתערובת אורז לרתיחה בסיר על אש בינונית גבוהה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג ואורז רך. (עתודה נותרת מנות תיבול לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בינתיים, להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים פטריות, בצל וסלרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה בתנור הולנדי מעל חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה, או עד מעובה מבעבע. בהדרגה לטאטא הנותרים 6 מרק כוסות, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
להקציף בחצי וחצי ויין. מערבבים בתערובת פטריות, עוף ואורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 10 דקות או עד מחומם היטב. (לא להרתיח.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקשטים, אם תרצה.