מרק עוף, פטריות ואורז בר
מרק עוף, פטריות ואורז בר עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף, בצל, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, פטריות עוף מוקרמות ומרק אורז בר, ו אורז בר עם מרק פטריות.
הוראות
הביאו אורז, 4 כוסות מרק עוף, ו 1 מנות תיבול מתערובת אורז לרתיחה בסיר על אש בינונית גבוהה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג ואורז רך. (עתודה נותרת מנות תיבול לשימוש נוסף.)
בינתיים, להמיס 3 כף. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים פטריות, בצל וסלרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות או עד מכרז.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בתנור הולנדי מעל חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה, או עד מעובה מבעבע. בהדרגה לטאטא הנותרים 6 מרק כוסות, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד מעט מעובה.
להקציף בחצי וחצי ויין. מערבבים בתערובת פטריות, עוף ואורז. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 10 דקות או עד מחומם היטב. (לא להרתיח.)