מרק ערמונים עם פטרוזיליה מטוגנת
מרק ערמונים עם פטרוזיליה מטוגנת הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 6 מנות. למנה זו יש 423 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, חמאה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק תפוחים-ערמונים עם קרוטוני פטרוזיליה , מרק ערמונים ומרק ערמונים .
הוראות
מכינים את המרק: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר, השום ו-1/2 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ-8 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, 2 כוסות מים ואת עלה הדפנה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים 5 דקות. קוצצים את הערמונים, מוסיפים למחבת ומבשלים עד שהערמונים והירקות רכים, כ-10 דקות נוספות.
עובדים בקבוצות, טוחנים את המרק בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. מסננים דרך מסננת דקיקה לסיר אחר ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השמנת, השרי והמלח לפי הטעם. לשמור על חום.
מכינים את התוספות: לקרוטונים ממיסים את החמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים את הלחם ומבשלים תוך ערבוב עד להזהבה, כ-3 דקות.
מחממים 1 אינץ' של שמן צמחי בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק רושם 350 מעלות F. לזרוק את הפטרוזיליה עם עמילן התירס, ואז לטגן בקבוצות עד לפריכות, כ-30 שניות.
מסננים על נייר סופג ומפזרים מלח. (ניתן להכין את התוספות עד 3 שעות קדימה.)
מצקת את המרק לקערות ומעליה את הקרוטונים והפטרוזיליה המטוגנת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.