מרק Favan ו פקורינו: Zuppa di Fave E פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 286 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך קורנית, פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. נסו מרק Favan ו פקורינו: Zuppa di Fave E פקורינו, Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ו שעועית פאבה וטארטלט פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מניחים את פול, escarole, שאלוט, כל השום, טימין ופלפל ולהוסיף מספיק מים לבוא 2 סנטימטרים מעל המוצקים. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מחית את התערובת בקערה של מעבד מזון ולחזור למחבת.
3
במחבת קטנה, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל לצבוע, כ 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת לתוך המרק. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות מרק מחוממות העליון עם הגבינה.