אם יש לכם חלודה, שום, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת רוטב גדולה עד השומן הופך את הבייקון מתחיל לקבל פריך, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל והסלרי והטחון עד למכרז, כ 7-10 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על דקות.מחית השעועית במעבד מזון עם חלק ממניות העוף.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את היין הלבן, שמנת, חלב, ציר עוף, בייקון, שעועית, תפוחי אדמה, טימין ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.להפחית את החום ומבשל עד תפוחי אדמה מגוררת מומס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות הוא רך, על 30-40 דקות.מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את הקרם והפטרוזיליה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזיר
שדי פסיון אם )
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת