מרק פטריות וארטישוק
מרק פטריות וארטישוק דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 50. מנה אחת מכילה 91 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בצל, אגוז מוסקט טחון, פטריות portabella, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק ארטישוק ופטריות שמנת, קרם של מרק ארטישוק וטוסט פטריות, ו מרק ארטישוק ירושלמי עם טורטליני פטריות בר.
הוראות
מניחים ארטישוקים במעבד מזון, חותכים דק ומניחים בצד. זה עובד היטב בעת שימוש בדיסק חיתוך 3 מילימטר.
שימוש בסיר גדול במיוחד בצלים מטוגנים, שום ובצלי שאלוט בשמן זית ולהגדיר על נמוך. לבשל במשך 15 דקות.
מפזרים קמח על בצל ומבשלים 1 דקה. מערבבים בחומץ ומבשלים כ 3 דקות, על מנת חומץ להתאדות.
מערבבים במים, בסיס ירקות, מלח, פלפל, קאיין, אגוז מוסקט, טימין וארטישוקים פרוסים ומבשלים 25 דקות.
מוסיפים פטריות מיובשות יחד עם המים שהם ספוגים, פטריות טריות וגזר.
מערבבים צלפים ופטרוזיליה, מתבלים במלח ומגישים.