אם יש לך גורגונזולה, מרק עוף, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק פטריות Gorgonzolan Ale, חבילות פטריות n Gorgonzola, ו מיני פטריות & עקיצות Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 2 כפות חמאה במחבת להמס מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצלים, השום והפטריות. מבשלים ומערבבים עד בצל רך ופטריות להפחית, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר מהחום.
3
בינתיים, מניחים את שאר 2 כפות חמאה בסיר, ולהמיס על אש בינונית גבוהה. מערבבים בקמח; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת הופכת לחומה זהובה, כ -5 דקות. בהדרגה לשפוך מרק עוף, חצי וחצי, 1/2 כפית מלח, רוזמרין; מערבבים לערבב מרכיבים. להפחית חום בינוני. מערבבים את גבינת gorgonzola ותערובת פטריות לתוך תערובת מרק עוף; מביאים מרק לרתיחה ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
מרק עוף
פטריות
רוזמרין
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מניחים חצי מהמרק לתוך בלנדר. להתמזג עד חלקה, ולחזור לסיר. מערבבים בשרי, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות יותר.