תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פטריות רוסיות ומרק תפוחי אדמה. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד עבור סתיו. אם יש לך מרק עוף, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרק פטריות ותפוחי אדמה רוסי, מרק תפוחי אדמה פטריות, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה-פטריות.
הוראות
1
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מערבבים כרישה וגזר, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יוצקים מרק. מתבלים בשמיר, מלח, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים בתפוחי אדמה, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שתפוחי אדמה רכים אך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
הסר וזרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
6
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת על אש בינונית, ומטגנים את הפטריות 5 דקות, עד להשחמה קלה. מערבבים לתוך המרק.