מרק פירות ים אלגנטי
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שאלוט, קמח, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו קרפים מאכלי ים אלגנטיים, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' 1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון 1 1 כף אורגנו מיובש בסיס עוף 397 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' צדפות בייבי, עם מיץ 151 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' בקלה, ללא עצמות, לעזוב בחתיכה אחת 302 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' בשר סרטנים מבושל, קצוץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שרי יבש 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חצי-חצי 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 151 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' סלמון, ללא עור, ללא עצמות, לעזוב בחתיכה אחת 8 שרימפס וורידים כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שאלוט טחון דק 227 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' שרימפס לא מבושל, ניקה, הפגז, deveined 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק