מרק פירות ים עם פירורי לחם פריכים
מרק פירות ים עם פירורי לחם פריכים הוא pescatarian ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם סנדוויץ', יין, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 31 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס בגריל עם פירורי לחם לימון ופריך, מרק כרובית עם פירורי לחם צ'וריסו פריכים, ו לינגוויני עם שרימפס, ארטישוקים ופירורי לחם פריכים.
הוראות
תנור חום עד 400 F. במעבד מזון, דופק את הלחם ו 2 כפות של השמן כדי ליצור פירורים גסים.
מורחים על תבנית אפייה ואופים, זורקים פעם אחת, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.בינתיים, מחממים את כף השמן הנותרת בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 4 עד 5 דקות.
מוסיף את היין ומבשל עד מופחת בחצי, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את מיץ הצדפות ומים 1 כוסות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדגים והצדפות לסיר ומבשלים בעדינות, מכוסה, עד שהדגים אטומים בכל והצדפות נפתחות, 4 עד 6 דקות. (השליכו כל מי שנשאר סגור.) מערבבים חצי חצי, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מגישים זרועים פטרוזיליה ופירורי לחם.