מרק פסטה וכרובית פדריקה
מרק פסטאן וכרובית פדריקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 1506 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם כרובית, מלח ים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Ww 2 Pt. מרק פסטאן וכרובית, מרק כרובית שמנת עם פירורי כרובית פרמזן, ו מרק פסטאן ופג'יאולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מלאי לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה ומוסיפים מלח ים ופלפל לפי הטעם.
מערבבים כרובית ומבשלים, מכוסה, עד רק רך, על 5 דקות. מערבבים פסטה ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, 10 עד 15 דקות (פסטה לוקח יותר זמן לבשל במלאי מאשר במים).
מערבבים במלח ים לפי הטעם ומגישים מרק שטוף בשמן זית ומפזרים גבינה.