מרק פסטה פאגיולי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלכם, מרק פסטה פאגיולי עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 13 גרם שומן ובסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שעועית צפונית יוצאת דופן, עלי תרד, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק פסטן ושעועית ל-30 דקות (Pastan e Fagioli), 30 דקות פסטן ופול כליות (Pastan e Fagioli), ו-30 דקות פסטן ושעועית. מרק (Pastan e Fagioli).
הוראות
בסיר גדול, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; להקפיץ עוד דקה.
מוסיפים את המים, השעועית, העגבניות, המרק, המקרונים והפלפל; להביא לרתיחה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 8-10 דקות או עד שהמקרוני רכים.
להפחית את החום לנמוך; מערבבים פנימה נקניק ותרד. מבשלים 2-3 דקות או עד שהתרד נבול.