מרק צ'יזבורגר
מרק צ'יזבורגר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד' אובר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 306 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תפוחי אדמה, שמנת, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה די רע. מתכונים דומים: מרק צ'יזבורגר, מרק צ'יזבורגר, ו מרק צ'יזבורגר.
הוראות
ב-3 קאט. סיר, בקר חום; מסננים ומניחים בצד. באותו סיר הקפיצו את הבצל, הגזר, הסלרי, הבזיליקום והפטרוזיליה בכף 1 חמאה עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים את המרק, תפוחי האדמה והבקר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-12 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
בינתיים, במחבת קטנה, ממיסים את החמאה שנותרה.
מוסיפים קמח; מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים למרק; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות. הפחיתו את החום לנמוך. מערבבים פנימה את הגבינה, החלב, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהאש; מערבבים שמנת חמוצה.