מרק צדפות במיין
המתכון במרק צדפות במיין יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלכם בערך 45 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, חמאה, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מרק. וזה די גרוע. נסו מרק תירס ממיין של אמא, מיין לובסטר ומרק תירס, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צדפות ו 3 כוסות מים בקומקום גדול; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד צדפות פתוחות, זורק כל צדפות שלא נפתחו.
הסר צדפות בכפית מחוררת; להפריש.
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך מיכל גדול, להשליך פסולת. הניחו בצד את נוזל הצדפה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים בצל וסלרי, וטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא נוזלי צדפות שמורות; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מוסיפים תפוחי אדמה, מפחיתים את החום ומבשלים על אש נמוכה 15 עד 20 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
להסיר צדפות מקליפות, להשליך פגזים. לקלף קרום מצווארי צדפות ולהשליך.
מוסיפים צדפות, מתאדים חלב, והבא 3 מרכיבים לתערובת תפוחי אדמה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד מחומם היטב. למעלה כל מנה עם פטרוזיליה, בייקון מתפורר, וקורטוב של פפריקה.
מגישים עם לחם צרפתי או קרקרים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.