מרק צדפות סנטה ברברה
המתכון של מרק הצדפות של סנטה ברברה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך 1 שעה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1184 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני שום, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מרק צדפות סנטה פה, לינגוויני עם סרטנים ספוט סנטה ברברה, ו גלידת האקליפטוס של ברברניו: סנטה ברברה, קליפורניה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה. לאחר החמאה נמסה, לאט לערבב את הקמח עד שיש לך עקביות עבה. להפריש ולשמור חם עד מוכן לשימוש. זהו רביכה.
בסיר מלאי 3 ליטר, להמיס 4 כפות חמאה. לאחר החמאה נמסה, מוסיפים את השום, הסלרי והבצל יחד עם עלי המפרץ, מלח ופלפל לבן. מבשלים את התערובת עד שהוא משחימים קלות, ערבוב זה מדי פעם.
מוסיפים את מיץ הצדפות, מערבבים, ולתת לו לבשל עד שהוא חם למדי. ואז מוסיפים את תפוחי האדמה ומביאים את המרק לרתיחה, מערבבים אותו מדי פעם. ברגע שהמרק רותח מוסיפים את הצדפות הקצוצות, בייקון, שמנת ותימין. מערבבים את המרק ולתת לו לבשל עד חם, לא מביאים אותו לרתיחה.
הסר את המרק מן החום ומערבבים לאט את הנביכה עד עקביות הרצוי הוא הגיע.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
![פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה]()
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.