קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות4
מגזין

מרק צדפות עם תירס

מרק צדפות עם תירס
מרק צדפות מתכון עם תירס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. יש מרק זה 46 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 30 . גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק צדפות ותירס, רוטב מרק תירס וצדפות, ו צדפה חריפה מרק תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל pancetta בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר pancetta מחבת, ולנקז על מגבת נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מחממים שמן באותו מחבת; מוסיפים בצל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים סלרי ופלפל פעמון, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מוסיפים שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים מיץ צדפות, מרק, תפוחי אדמה וקלחי תירס שמורים לתנור ההולנדי, ומביאים לרתיחה נמוכה; מפחיתים את החום ומבשלים, חשופים, 25 דקות או עד שתפוח האדמה רך. מחית כמות קטנה של תפוחי אדמה כדי לעזור לעבות מרק עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
הסר קלחי תירס, ולהשליך.
8
מוסיפים גרגרי תירס, צדפות, מלח ים ופלפל, ומגבירים את החום לגובה בינוני; מבשלים 7 דקות או רק עד שהצדפות נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
9
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה ועירית; מוסיפים יותר מלח ים ופלפל, אם תרצה בכך. כדי לשרת, לחלק צדפות באופן שווה בין קערות בודדות, ומרק כפית על הצדפות. למעלה עם חתיכות פריך pancetta, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.